Arkisto kuukaudelta huhtikuu 2012

Moka #116

Kerran olimme menossa turnaukseen autolla. Yhtäkkiä minulle tuli huono olo, ja tavara pääsikin jo autoon. Siinä nolostuneena joutui vaihtamaan moottoritien varressa vaatteet ja kaverit nauroivat.

Moka #115

”Uskalla sanoa ei” -päivillä kaadoin maidot penkille ja sen jälkeen keitot syliini.

Moka #114

Olin kaverini kanssa pihalla, oli talvi ja todela liukasta. Kaveri sitten kaatui ja epäonnekseensa edessä oli koiran kakkaa. Sen naama oli ihan koiran kakassa ja samalla hänen ihastuksensa tuli vastaan. Voin kertoa, että kyllä kaveria nolotti, kum nenä kakassa ja ihastus edessä. 😀

Moka #113

Kerran joskus 4. luokalla olin kavereitteni kanssa Kumpulassa. Piti mennä tyttöjen vessaan niin menin sinne naisten suihkutilojen vessaan (olen tyttö). Kun olin tekemässä tarpeeni mietin että miksi tossa on joku valokatkaisin. Vedin siitä ja yhtäkkiä kuului kauhea sireeni! Sen jälkeen kun olin hoitanut tarpeeni pesin kädet ja menin ulos, ja vessan oven ulkopuolella oli kunnon henkilökunnat, ensiapu jne. Kävelin nolona pois… nolasin itteni!

Moka #112

Ystäväni tämän mokan teki tuossa pari vuotta sitten. Tosiaan juttelimme elokuvista, josta aihe siirtyi näyttelijöihin, ja tästä aihe siirtyi Arnold Schwarzeneggeriin. Minä ylpeänä sanoin ”joo, täähän on muutes Kuvernööri”. No ystäväni siihen tokasi ”Näiks sä sitä junassa?” (Olin tosiaan ollut juna matkalla juuri muutama päivä sitten) Minä siinä ihmettelin ”Kuinka nii näin junassa?” Ystäväni sanoi: ”eikös se oo se joka tarkistaa ne liput?” Vastasin että ”Sehän on konduktööri!!”. Sain päivän naurut! 😀

Moka #111

Oltiin amiksessa tutustumassa. Amiksen tekniikanopettaja kysyi: ”mikä olisi peruspalkka kuukaudessa?” Minä vastaan: ”sellanen tonni”. Opettaja kysyy huvittuneena: ”bruttona vai käteen?”. Mä vastaan ylpeenä: ”eiku tilille”. Koko luokka opettajia myöten repeää nauruun, enkä tiedä edes miksi mulle nauretaan. Jälkeenpäin mulle selitettiin kaikki juurta jaksaen ja nauroin itekki nololle kömmähdykselleni. Menen lukion kolmannelle ja kaikki muistaa sen vieläkin.

Moka #110

Riparilla kerran pelattiin lentopalloa vähän erilaisilla säännöillä. yhdessä vaiheessa potkaisin palloa huvikseen kattoon. Vahingossa sitten pallo jäi johonkin sopivaan koloon katossa, eikä sitä saanut pois millään. Yksi kevyt tyyppi heivattiin koripallotelineen avulla katonrajaan hakemaan se. 😀

Moka #109

Kerran kaupassa olin ostamassa laskiaispullia ja puhuin siinä samalla sitten puhelimessa. Sitten kattelin sitä purkkia ja otin toisen purkin käteen, mutta ei mun taidoilla ne tietenkään pysyneet siinä vaan toinen tippui lattialle, avautui, ja laskiaispulla lensi sitten siihen kaupan lattialle. Kiroilin puhelimeen ja suljin puhelimen hetkeksi korjatakseni ”jälkeni”.

Saanen huomauttaa että kassa oli n. 2 metriä kaukana tästä tragediasta, sillä kyseessä oli pieni lähikauppa. No, siinä sitten kermavaahdot ja muut hillot kädessä korjasin laskiaispullan takaisin koteloonsa ja asetin hyllylle kuin mitään ei olisi tapahtunut. Käy sääliksi sitä kuka sen sitten ostikaan. :/

Moka #108

Olin viime kesänä kaverin kanssa kaupassa. Kun lähdimme kaupasta, niin törmäsin kaupan lasiseen seinään ja ovesta kuului kauhea räminä. Ihmiset tietysti huvittuneina kääntyivät katsomaan.

Moka #107

En muista millä luokalla olin, luultavasti 1lk. Halusin pois koulusta ja esitin että olin oksentanut. Pääsin sitten kotiin. Seuraavana päivänä menin kuitenkin kouluun. Välitunnilla minulla oli paha olo. Kun kävelin opettajalle sanomaan, oksensin opettajan varpaille.

« Vanhemmat kohteet