Arkisto kuukaudelta elokuu 2012

Moka #166

Mulla ja mun silloisella kaverilla oli tapana kulkee käsikynkkää. Oltiin palaamassa koulun ruokalasta luokkaan ku tää mun kaveri jäi jälkeen. En huomannu hänen katoamistaan. Sitten kun huomasin käännyin ympäri mut en silti nähnyt häntä. Näin hänet hieman edessä päin. Kun otin hänet käsikynkkään ihmettelin miks hän lähti juoksee karkuun. Heti kun tää mun kaveri tuli mun luokse tajusin että olin ottanut käsikynkkään rinnakkaisluokkalaisen tytön jolla oli saman värinen paita kuin kaverillani. Tää tapahtu vuonna -06 vieläkin nolottaa nähä tätä tyttöö.

Moka #165

Meillä oli kasiluokalla luokan yhteinen tunti ja oltiin pyydetty päästä pelaamaan sählyä jo muutaman viikon ajan. Hän viimein sustui yhdellä ehdolla: Myös tyttöjen oli pelattava sählyä. Me tytöt suostuttiin ilo mielin. Kerrankin oli hyvä syy pelata sählyä meidän luokan poikien kanssa. Peli sujui hyvin. Olin päässyt hyvälle paikalle, josta olisi pystynyt tekemään hyvin maalin tai maalisyötön. Juuri kun olin laukaisemassa lyöntiä lensin pyllylleni lattialle. Kiva siinä lattialla istuskellessa maila lattian toisella puolella ja ihastus vieressä vastakkaisessa joukkueessa..

Moka #164

No olin menossa kaverin luo sit sinne pihalle oli tullu vanhuksia ja kaverihan asui pihan toisella puolella niin minä viisaana lähin alasti ja huomasin ne vanhukset siinä pihalla vasta matkalla.

Moka #163

olin toisella luokalla kun minulle sattui tämä. oli joulujuhla, ja koko alakoulu oli ruokalassa. näin kavereitteni pelaamassa jotain lautapeliä ja päätin mennä sinne. lähdin juoksemaan pitkin käytävää ja juuri silloin se tapahtui. jonkun luokkalaiseni äiti oli käynyt ottamassa popkorneja lautaselleen johon sitten nurkan kohdalla törmäsin ja kaaduimme kaikkien eteen. popkornit levisivät pitkin lattioita. saimme kyllä naurut, mutta ei siitä sen enempää kohuttu. kaikista kivointa oli että jouduin siivoamaan kaikki popkornit.

Moka #162

olin rippileirillä ja meillä oli ulkoliikuntaa. edellisenä päivänä oli satanut vettä joten oli liukasta. olimme koko ryhmän kesken peliä, jossa vuorotellen heitetään ja haetaan pallo. kun oli minun vuoroni hakea pallo, liukastuin ja kaaduin pyllylleni pallon päälle ja pomppasin siitä vielä selälleni likaiselle ja märälle nurmikolle. kaikki tietenkin purskahtivat nauruun.

seuraavana iltana menimme kotalle paistamaan makkaroita. matkan varrella oli hiekkatie ja suuria lätäköitä. ensin kaaduin pyllylleni keskelle märkää hiekkatietä. nauroin hieman tekonaurua ettei minua katsottaisi täys hölmöksi. koko loppumatkalla ei tapahtunut mitään, mutta kun olin juuri menossa kotaan sisään, liukastuin ja kaaduin lätäkköön. kaikki näkivät ja alkoivat nauramaan kuin viimeistä päivää. olisin vain halunnut vajota maan alle. jouduin lähtemään takaisin talolle vaihtamaan vaatteita.

eikä siinä vielä kaikki. meillä oli aina tunti aikaa syödä lounas ennen oppituntia. kun olimme kaveriporukkani kesken syöneet, menimme ruokalan eteen pelleilemään. eräs kavereistani potkaisi minua leikkimielesesti jalkaan. yritin kostaa potkaisemalla häntä päähän. arvaatte varmaan jo miten kävi. ensin kuului kauhea tömähdys ja siinä minä sitten makasin selälläni miettien että onko minulla jokin ongelma. minulla tosin OLI ongelma. nauroimme koko loppu leirin ajan kömmähdyksilleni. ja vieläkin vaikka onhan tästä jo yli vuosi.

Moka #161

Olin muutama kuukausi sitten ratsastamassa. Piti laukata esteen yli ja juuri kun olin hyppäämässä, lensin hevosen selästä suoraan jättimäiseen kakkakasaan. Pahinta oli, että lensin suoraan naamalleni. Mustelmathan siitä tuli ja kivat naurut…

Moka #160

Olin muuttanut opiskelemaan Lahteen. Äitini tullessa käymään pyysin häntä tuomaan ostamiani alkomahoolipitoisia juomia viikonloppua varten. Äitini tullessa menin häntä vastaan vanhan lukioaikaisen laukkuni kanssa aikeissamme mennä ostamaan Introsta koulutarvikkeita. Osto sujui hyvin, mutta hälytyslaite rupesi piippaamaan poistuessamme. Kassa pyysi meitä näyttämään laukun sisällön. Meni äiti hieman hiljaiseksi kun hänen laukustaan tuli ensin kossupullo, sitten pari siideriä, sherryä.. Yritimme taas ulos – hälyytti silti! Nyt oli mun vuoro tonkia laukku. Meni punaiseksi siinä vaiheessa kun löysin laukustani jättisuuria kondomeja paketillisen! Olisi varmaankin kannattanut tarkistaa laukun sisältö ennen sen matkaan ottoa. Loppujen lopuksi hälytys oli ollut laukussani sisällä: sinne oli jäänyt hälytin kun olin ostanut sen vuonna 2006! Poistuimme äitini kanssa kaupasta kassan katsoessa huvittuneena meitä.

Moka #159

Olin noin 4-5 vuotias kun menin tädin kanssa bussiin. Noh joku nainen seiso bussissa ja bussi lähti liikeelle. Naisen pää kolahti bussissa olevaan tankoon. Noh siihen minä sitten tokasin: kuulu semmonen kolahus että pää on varmasti aivan tyhjä. Siinä sitten bussiporukka naureskeli kippurassa. Tais tätiä hävettää.

Moka #158

No käytii porukalla mäkkärissä hurulla ku oltiin ja sitte kaveri halusi hakia itelle kebabin. Noh mäkkäri ruuat oli jo syöty ja päätin viedä roskat roskakoriin joka sijaitsi keitaan luukun edessä. Roskakorille pääsin nii myyjä kysyi että ”mitäs teille saisi olla” ajatuksissa vaa tokaisin siihen että ”roskia” ja kävelin autoon ja siellä ruvettiin sitte porukalla nauramaan. Oli varmaa myyjälläkin hymy herkässä.

Moka #157

Olin eräänä päivänä kaverini Tanjan (nimi muutettu) kanssa paikallisessa vesipuistossa. Oli rauhallinen päivä ja olimme ainoat uimarit joten päätimme vähän härnätä uimavalvojaa. Päätin esittää hukkunutta ja kaverini meni porealtaaseen seuraamaan. No, uimavalvoja sitten lähti vauhdilla juoksemaan altaaseen ja kun hän oli lähellä nousin ylös sekä jatkoin uintia ihan normaalisti. Jouduin sitten noin puolen tunnin saarnan jälkeen porttikieltoon vuodeksi… Sain vielä selville että se valvoja oli isän kaveri ja tuli meille kerran kahville, mutta mua ei sillon saanut pois huoneestani.