Arkisto kuukaudelta lokakuu 2012

Tällästä :DD – Moka #242

Töissä oli ollut todella kiireinen ja kurja päivä, syömässäkään en ollut ehtinyt käydä. Työpäivä päätyi ja ajattelin jääkaapissa odottavaa herkullista edellisen päivän lihapataa. Latasin annoksen lautaselle ja safka mikroon. Yritin käynnistää mikroa, mitään ei tapahtunut. Tämäkin vielä, pitikö juuri tänään tämänkin hajota. En ole luovuttaja. Hyppäsin autoon, ajoin kaupunkiin lähimpään liikkeeseen josta mikroja löytyy. Etsin myyjän ja sanoin, myy mikro. Kaupat tuli.

Mikro autoon ja kotia kohti. Parkkipaikalla pukersin takapenkiltä laatikkoa pois autosta ja lähdin kantamaan pakettia sisälle. Vastaan käveli naapurin herra ja hän tiedusteli onko meilläkin ollut sähköt poikki! Ilmoitin ettei meillä ole ollut ongelmia sähköjen kanssa. Arvatkaapa vituttiko olla kahden mikron onnellinen omistaja.
:DDDD

Pikku moka! – Moka #241

Olin äitini kanssa kaupassa ostamassa ihan normaaleja tavaroita ja sarjakuvia, vastaan käveli poikaystäväni. Tietenkin hän syöksyi heti halaamaan minua ja hiukan nolotti kun äiti katsoi vierestä, hän ei tietenkään tiennyt poikaystävästäni mitään. Poikaystäväni huomasi äidin vasta myöhemmin ja sitten jouduimme selittämään kaiken… Se vasta noloa oli…

Hiihtohississä – Moka #240

Olimme kaverini kanssa laskettelemassa. Olimme menossa ylös ankkurihissillä, kun sukseni menivät yhtäkkiä ristiin. Menetin tasapainoni ja kaaduin nousun jyrkimmässä kohdassa, juuri siinä kohdassa, mihin koko hissiporukka näki suoraan. Päätin olla päästämättä irti hissistä, koska en halunnut kävellä mäkeä alas. Kaverini yritti vieressäni saada minua irrottamaan otteeni hissistä, mutten suostunut. Raahauduin ylös asti mahallani muiden hississä olijoiden nauraessa. Ylhäällä huomasimme toisen sukseni kadonneen, kyseessä oli vielä vuokrasuksi. Vähän ajan päästä hissillä nousi joku erimaalainen mies, joka ojensi sukseni takaisin. Kyllä siinä sitten hetki naurettiin ennen kuin pääsimme laskemaan alas.

Väärä henkilö -.- – Moka #239

Olin kamuni kanssa lähdössä kuorotreeneistä ja olin sanonu sille että odottaa mua. Kohta näin kamuni kävelevän poispäin ja juoksin perään. otin siitä repusta kii ja rupesin huutaa että ”nyt kyllä ootat!”
Kun kohteeni kääntyi tajusin että se oli joku ventovieras ihminen…-.-
Pyytelin siinä anteeksi ja lähdin äkkiä pois.
oltiin viel ihan uusia-.-

WC – Moka #238

Pysähdyttiin porukoitten kans yhelle huoltoasemalle, kun oltiin reissussa. Menin miesten vessaan, siellä oli yksi vessakoppi ja ajattelin että minäpä menen tuonne. Sitte koitin ovea, se ei auennut vaikka lukko ei ollut päällä. Ajattelin, että se on jumissa ja nykäisin hieman lujempaa. Sitten kun se ei vieläkään auennut, kiskaisin täysillä. Ovi lennähti auki ja siellähän istui pöntöllä keski-ikäinen mies todella vaivaantuneena. Oli koittanut pitää ovesta kiinni, kun lukko oli rikki. Sitte lähin äkkiä juokseen pois sieltä vessoilta ku rupes nolottaan nii paljo.

Hesemokailija – Moka #237

Mul on käyny hesellä kaks mokaa.

1. Olin siinä sellaisen mainostaulun vieressä istumassa. Siinä sitten vahingossa tönäisin mainostaulua ja se kaatui rymisten alas..

2. Mä tilasin kerran kana-aterian, ja mulla oli flunssa niin sanoin tilaukseni vähän epäselvästi. Kassalla oleva nainen ei kuullut, ja sitten hän kysyy kohteliaasti: ’Anteeksi?’ Olin ajatuksissani ja vastasin ’Saat.’

Moka #236

Tää tapahtu joskus kakkosluokalla eri koulussa missä oon nyt. Oltiin luokan kanssa uimassa, ja porukkaa oli muutenkin aika paljon. Itse en ollut mikään vesipeto siihen aikaan, ja muutenkin nolasin itseni vähän väliä uimistaidoillani. Siinä vähän ajan päästä ilmoitin opelle, että menen saunaan. Vähän kun olin lämmitellyt siinä niin menin sitten takaisin uimaan. Siinä huusin sitten opelle, että tulin takaisin niin, että muutkin taisi kuulla. Hetken oli hiljaista ja kaikki repesi sitten huutonauruun. Ihmettelin, että mitä on meneillään kunnes ope huikkas, että ”Kannattaa varmaan ensin laittaa uimahousut päälle.” Ei hitto! Olin menny alasti sinne kaikkien keskelle altaan viereen!:D Menin sitten äkkiä laittamaan uimahousut ja palasin takaisin. Nykyyän kun tapaa niitä vanhoja tuttuja, niin jaksavat aina vaan muistuttaa siitä. Arvatkaa nolottiko:D

Väärä henkilö – Moka #235

Olin ajelulla kavereitten kanssa ja odotettiin yhtä kaveria ABC:n ulkona. Seisoskeltiin sielä syömässä karkkia kun istuimme sielä ja puhuimme typeriä.
Yhtäkkiä niin me nähtiin että sieltä se tulee (se meidän kaveri) ja seisoin ylös ja huudin sille ”MOROOO!” samalla kun heilutin sille niin kun pikkulapsi. Se ajoi moponsa jotain 3 metriä meistä, kävelin sinne ja kattelin sitä vähän oudosti ja sanoin ”Vittu että sä oot läski, kesti saatana nii kauan kun sun piti syödä. Ja vielä suihkuun sen jälkeen” Se katto mua vähän oudosti kun se otti kypäränsä pois. ”Miks sun piti laittaa niin kauas pois meidän mopoista? Eikö kelvannu?” minä sielä naureskelin ja kattelin kavereitani jotka istuivat samalla paikalla vielä. Kehuskelin sen mopoa ja sanoin vähän lisää typeriä juttuja ja se sielä naureskeli vaan. Yhtäkkiä minä vaan hoksasin että jotain oli vialla. Kattelin taakseni ja näin että ne mun kaverit naureskelvat sielä vaan. Kattelin sitä kaveriani taas ja se sanoi ”Kuule, mä luulen että sä puhut vähän väärälle ihmiselle.” ja nauroi ujosti.
Paniikissa kattelin taakseni vielä kerran ja kaverini repesivät. Se oli ollut koko ajan hänen isosisko! Hävetti vähäsen ja kävelin sieltä nopeasti pois. Hiukan noloa!
Tulihan se sitten se kaverini ja häpesin niin ja kerroin sille että sen pitää kertoo isosiskolleen miten juttu oikeen oli. 😀

Läimäsy – Moka #234

Olin 12 vuotias ja olin äitini kanssa jossain korukaupassa. Minulla oli tylsää ja aloin heilutella käsiäni. Siinä heiluessani läppäsinkin vahingossa jotain lyhyttä naista perseelle niin että pläjähti. Nainen katsoi minua yllättyneenä. Kävelin rivakasti äitini perään kassalle ja onnistuin siinä kiireessä tipauttamaan parit korut lattialle.

Matikan koe – Moka #233

Olin 3 luokalla, just lähössä kesälomalle kun meillä oli matikan koe. No siinä tein koetta ihan rauhassa, ku puhelin pärähti soimaa, no ei se olis ollu niin hirveetä mutta ku mun soittoääni oli joku Munamiehen Pomppufiilis! Katsoin hätääntyneesti opettajaa ja se nyökkäsi vastauksi, että saan vastata. No nopeesti vastasin ja se oli mun äiti joka vaa sekos jotaan että mä olin muka soittannu sille, mut en mä ollu. Tää puheimen arvotus ei oo vieläkää selvinny, mut vaihdoin luokkaa ( kyl ihan muista syistä),mut on tosi hauskaa kun se mun entinen ope on mun kaverin isä, joten mä nään sitä vieläkin. Että silleen… 😀

« Vanhemmat kohteet