Arkisto kuukaudelta marraskuu 2012

Kaupan kassalla – Moka #271

Minulla oli jo tässä vaiheessa 1 isoveli, ja 2 pikkuveljeä

Olin 11v ja isäni kanssa kylän S-marketilla. Oltiin saatu ostokset kasaan ja menimme normaaliin tapaan kassalle.
Jono oli aika pitkä ja jouduimme siinä odottamaan jonkin aikaa, sattumalta huomasin kondoomipaketin kassan vierustalla ja suht kovaan ääneen huusin: ”Seuraavalla kerralla kun touhuutte äidin kanssa nii käytääte kortsua!!” Isäni siinä rupesi hyssyttelee enkä heti tajunnu tätä juttua.
Myöhemmin isäni ja äitini oli kiusannut minua tällä asialla, ja vieläkin nolottaa.

Kaupankassalla. – Moka #270

Äiti oli ollut kaupassa n. 3v lapsen kanssa. Kassalle tultuaan lapsi oli mennyt odottamaan minne ostokset tulevat ja oli ollut pitkissä mietteissään. Äiti oli juuri ollut maksamassa ostoksiaan kun lapsi oli kysynyt, äiti miksi sulla oli aamulla isin pippeli suussa? Jolloin äiti oli punastunut ja siepannut lapsen kainaloon jättäen ostokset siihen.

Sijamuodot ovat tärkeitä – Moka #269

Lemmen viemää -sarjan 23.11. esitettävän jakson kuvaus: Eva tunnustaa Markukselle häitä edeltävänä iltana, ettei Robert tule koskaan olemaan hänelle täysin yhdentekevä. Markus ei ole enää varma, tahtooko hän naida Evaa. Lenan kanssa puhuttuaan Markus käsittää, että Evan rehellisyys oli suuri luottamuksenosoitus.

Niin, halusiko Markus mennä naimisiin vai tehdä jotakin muuta? Pitäisi olla tarkkana, mitä kirjoittaa ja missä muodossa. 🙂

Neitsyt – Moka #268

Harrastin teatteria ja olimme menossa riihimäelle näyttelemään. Bussissa menimme aivan taakse, ja minua vanhemmat tuli myös sinne. Yhtäkkiä puheenaiheeksi vaihtui horoskoopit, ja yksi poika kertoi olevansa horoskoopiltaan neitsyt. Sain tekstiviestin ja vastasin siihen, en siis hetkeen kuunnellut heitä. Sitten kun taas keskityin kuuntelemaan , sama poika kysyi vieressään istuvalta tytöltä, että oliko hän neitsyt. Tyttö sanoi että kyllä oli ja minä siinä sitten huusin:”Mun äitiki on neitsyt!” Pienet naurut sain ;D

Nauru ei aina ole hyvästä… – Moka #267

Musan tunnilla paikat oli laitettu silleen et istuin ihan mun ihastuksen vieressä, sitten opettaja näytti yhen ihan sikahyvän videon smartilta… kaikki repes myös minä mukaan lukien. Nauroin niin kovin että jouduin pitämään vatsasta kiinni ja menemään kaksinkerroin, eikös sillon kumartuessani pääni osunut ihastukseni elimille… eikä siinä vielä kaikki, ihastukseni sai stondiksen… (tämä näkyi selvästi koska hänellä oli verkkarit)Kyllä nolotti meitä kumpaakin…

Mulkkuja! – Moka #266

Olin pienenä vanhempieni ystävän häissä. Kirkkomenot oli tullut ja mennyt ja siirryttiin sitten kahville. Paikka jossa kakkukahvit pidettiin oli jonkinlainen vanha lato, jonka pihassa sitten juoksin muiden lasten kanssa, kun vanhemmat huvittelivat sisällä.

Olin sitten mennyt ja istahtanut muurahaiskekoon. Hiljaisella hetkellä, juoksin sisään ja huusin: ”Äiti! Mul on housut täynnä mulkkuja!”
Äitini totesi siihen nauraen: ”Ei kai ny viä!?”

Moka #265

Äiti kertoi, että Joskus kun olin todella pieni ja vielä vaippaikäinen ja Meillä oli vieraita kylässä. Olin mennyt keittiöön äidin luo ja sanonut hänelle: ”pissittää, pissittää, pissittää.” Äiti oli katsonut minua huvittuneena ja vastannut, että minun on sitten mentävä vessaan johon minä näsäviisaana lapsena tietenkin vastasin: ”Ei mun tartte, kun mulla on vaipat!” ja juoksin takaisin leikkimään.

megamoka – Moka #264

Olin kerran menossa Espanjaan kunnes lentäjä ilmoitti että joudumme laskeutumaan Roomaan sitten hän sanoi: Sillä kaikki tiethän vievät Roomaan. huusin vain että: Viekö? Sitten kaikki alkoivat nauraa ja arvatkaako nolottiko. Kyllä. Seuraavalla kerralla kun oltiin menossa reissuun samalla lentoyhtiöllä niin meidän piti vaihtaa yhtiötä ettei minulle taa alettaisi nauramaan.

Moka #263

Olin eräänä päivänä kavereideni kanssa kuningasidean keikan lippujonossa ja edessäni seisoi Timmi pakkaus. Kaverini tönäisi minua ja etu pääni osui naisen takamukseen. Minulla oli college housut jalassa jaSukuelimeni jäykistyi (olen neitsyt) nainen katsoi hetken kuluttua minua ja vilkaisi samalla minun housun lahetta ja kysyi millä tökkäsit minua? Sanoin hänelle että taskulampulla. Nainen kääntyi ja alkoi nauramaan kavereidensa kanssa. Kyllä hävetti. Kaverini muistuttavat siitä vieläkin.:D vaikka siitä on jo jonkin aikaa

että tällästä:D – Moka #262

Olin menossa yksi kerta pikkuveljeni kanssa isälleni bussilla, ja odottelimme sitten siinä pysäkillä ja rupattelimme. Jostakin sitten veljeni sai päähänsä näyttää kuinka paljon saa taitettua peukaloansa taaksepäin, ja yritin sitten itsekkin samaa. Siinä sitten ihastelin peukaloani (seisoin tiehen päin) ja huomasin että auto pysähtyi pysäkille lähelle meitä. Ihmettelin siinä hetken kunnes tajusin että kuljettaja varmaan luuli että liftasin, ja sitten nolona yritin olla katsomatta autoon päin ja nauroimme veljeni kanssa.

« Vanhemmat kohteet