Arkisto kuukaudelta tammikuu 2013

Paha moka – Moka #361

Asuin ennen mun kamun naapurissa joskus 5v sit me oltiin niitten uima-altaassa ja mulle tuli hirvee kakkos-hätä. Mä olin lähössä vessaan mut mun kamu sano ”et sä saa mennä vessaan” sit se viä sano ”mee tohon nurkalle”. No sit mä menin ja sit kun sen iskä näki sen niin se suuttu mulle,enkä ikinä saanu uida niitten uima-altaassa…!:)

Soriii – Moka #360

olin kaverini kanssa päiväkodissa tet-harjoittelussa. yksi pieni poika lauloi koko ajan ”beibi anna mulle piiskaa” ja muut hänen perässään. kun olimme auttaneet pikkuisia pesemään kädet, olin kaverini kanssa kaksin vessassa juttelemassa vielä hetken ennen ruokailua. aloimme nauramaan sitä laulua, mitä se pikkupoika lauloi, ja kaverini alkoi läpsimään takapuoltani, ja mä voihkin ”aah, toi on ihanaa, anna piiskaa, rrraippaa mua!” kun lopetin, huomasin, että ovella seisoi yksi päiväkodin hoitajista, ja kysyi närkästyneenä, mitä oikein teimme. olimme hiukan noloina koko loppu tet-harjoittelun.

Moka(ko?) – Moka #359

Pieni, noin 4- vuotias tyttö oli ollut isänsä kanssa uimahallin suihkutiloissa, ja heidän ohitseen oli kävellyt isokokoinen mies, jolloin tyttö oli sanonut: ” Tolla miehellä on iso makkarapippeli. Mun tekee mieli makkaraa.” Oli isä pidätellyt naurua ja vähän noloissaankin ollut.

Jatkossa omassa huoneessa – Moka #358

no.. olin yksin kotona perjantai iltana.. tulin juuri suihkusta ja istuuduin olkkarin nojatuoliin kattelemaan ”perjantaisexiä”. no alkoihan siinä tietysti panettaa. kun oli sopivasti pelkkä pyyhe ympärillä ja luulo et porukat ois tullu vasta huomen aamulla, ni mikäs siinä, sormet SINNE vaan ja toimiin! ja kun sormet ei enää riittäny oli haettava iskän sopivan kokonen deodorantti.. istuin selkä ovelle päin jalat harallaan käsinojilla kovasti ääneen voihkien. ovi kolahti, ja ennen kun kerkesin tajutakkaan, porukat seisoi takanani ja pikkuveljeni nauroi ja kysyi”mitä sä teet??” hävetti ja nolotti!! paljon!!!!!!!!!!!!!!! onneksi perheeni tajusi häipyä ja minä syöksyin salamana huoneeseeni itkemään epäonneeni!! kyllä mä siitä selvisin pienellä luennolla masturbaation luonnollisuudesta!! joka oli sekin sinäänsä noloa!! deodoranttikin lojui seuraavana päivänä roskiksessa…..

ei mitään hätää – Moka #357

niin joskus nelosluokal yks kaveri oli menny poikien pukkariin (poika ku oli) nii sinne vessaan ,noh siinähä kävi niin että siella oli alkamas joku tannssi juttu niin kaikki tytöt siel alasti ja ku kaveri tuli sielt ulos niin hiukan kiljumista.

samaan aikaan toinen kaveri jumissa vessassa siellä housut kintuissa suunnilleen koko koulu oli ulko puolella niin jouku murs sitten sen oven ja se mun kaveri ei ollu yhtään punanen.

sitten parin päivän päästä yks mun kaveri kusi prismas housuun ku olin sen kans sielä…

miks mun kaverit?

juuri näin D: – Moka #356

oltiin kaverin kaa uimas uimahallis viime talvena. me heiteltiin semmost frisbiitä. no sitten mää heitin jottain naamaan sillä vahingossa ja tämä kyseinen henkilö tuli heitelleen meijän kans. no kiusallista oli ja sitten se alko kyseleen nimiä ja mis asutaan ja mis koulus ollaan ja kuka opettaa… ja se tunsi meijän open!

Kiihottunut – Moka #355

Olin erittäin ihastunut yhteen uuteen poikaan meidän luokalla. Olin katsellut Facebookissa hänen profiilikuviaan, ja ne olivat olleet ihania. Selittelin sitten yhdelle kaverilleni, kuinka oli intohimoisesti kiihottunut kuvien katselusta ja kuinka se tuottaa mielihyvää. Kaverini liikahti hetken päästä niin, että näki selkäni taakse, ja siinä minä innolla selitän kiihottumisiani, kun ihastukseni kävelee takanani. Taisi tulla hyvä ensivaikutelma…

Kinni jäin… – Moka #354

Olin kotona yksin. Olin hieman puutteessa, ja päätin alkaa sormittamaan kynällä. Olin alasti keskellä lattiaa, kun yhtäkkiä närkästyneen näköinen äitini tuli huoneeseen. Hän oli tullut kotiin kuulemattani, ja oli siinä sitten selitettävää…

Moka #353

Siis tää tapahtu viime/edellisvuonna.

Päätettiin mennä kamun kaa ulkoiluttaa kissaa. (joo tyhmä idea) Äiti ja pikkuveljeni olivat jo ulkona. Suljin oven perässäni. – Ootko sä ihan varma, et se ei menny lukkoon? kaverini kysyi. – No oon oon, mennään ny, sanoin ja naurahdin. Hmm, jäiköhän se oikeesti lukkoon? ajattelin. Oli pakko koittaa. – Hitt..o.. Se JÄI lukkoon, sanoin ja repesin.
– Äitii, ovi jäi lukkoon! huusin. – Voi Jeesus.. äiti huokas. No mentiin sitte jonnekki kellariin ja oltiin siä koko päivä. Käytiin vähän välii ulkona, kunnes iskä tuli pelastamaan. – Mä jouduin jättää työt kesken!! iskä raivos. No tulos: Iskä vihanen, mulle nuha, kamulle nuha, pikkuveljelle nuha ja äitille nuha.

Moka #352

Olin parhaalla ystävälläni yökylässä ja kävimme saunassa. Oli kuitenkin talvi ja sauna oli tukalan kuuma, joten ehdotin, että mennäänkö sauansta pihalle kieriin lumikasaan. (Asutaan maalla, joten ei oo kukaan kattomassa keskellä mettää) No kaveri myönty ja me juostiin & kiljuttiin pihalla alasti. Samassa huomasin tuijottavan katseen ikkunassa ja tajusin, että kaverin isä oli nähny kaiken…

« Vanhemmat kohteet