Arkisto kuukaudelta elokuu 2013

Moka #610

Olinpa kerran tulossa koulun ruokailusta. Siinä sitten juttelin kaverini kanssa kaikkee ja tietty lopuks möläytin et ”Hittoku kikkelii kutittaa”. Sitten kaveri kuiskas jotai enkä tajunnu. Vähän ajan päästä huomasin et meiän eelle käveli joku tyttö ja se oli kuullu kaiken XD

Kaksi mokaa – Moka #609

Olin joku 8-wee, ku oltiin ruokakaupassa perheen kanssa. No mä siellä sit ettiskelin jotai viikonloppuherkkui, ja sit näin ”äitini” ottamassa sipsipussia.
No menin tietenkin sitten ottamaan sen pussin tältä kädestä, ja kysyin ”Mitä nää on?”.
Sit mua alettiin huutaa nimeltä kauempaa, ja huusin et ”oottakaa, mä katon nyt Sipsejä äidin kans”. No sit mä katoin tätä naista, ja lehahdin ihan punaiseksi.
Se olikin joku IHAN ERI IHMINEN! Siis joku randomi. Kattoin sit nolona porukoiden suuntaan ja olin ihan et. Hups!
Koko loppu kaupassa oloajan se nainen mulkoili mua silleen oudosti! xD

Sit, tää tapahtu joskus ku olin täyttäny just 12.
Pidin systerin kans vanhempien pakosta sukulaissynttärit, johon kyl tuli pari kamuuki. Ku kaikki vieraat oli lähteny, menin kaverin kans trampalle. (Kaveri jäi siis yöks). Sit joku auto ajo pihaan, ja mä rupesin kiljuun. ”SE TULI!!!” Eli siis mun ihastus tuli sieltä autosta ulos, ja käveli suoraan mua kohti. Ja alko sit puhuun siinä jotai.
Olin aiemmin luvannu kaverilleni et Liveroolataan, ku se sitä niin halus, mut heti ku mun ihastus tuli, en enöä voinu muutaku jutella ja nauraa sen kans.
Kaverilla meni sit hermot, ja se alko möläyttelee kaikkee mitä mä olin ihastuksestani sanon. Sit vie sisko tuli siihen puhuun kaikkee. Kyllä nolotti ku poika katteli sillee et ok? Ku siis yhet kerto kaikkee et ”toi rakastaa sua, ja se ei voi tehä sun lähelläs mitään muuta ku tuijottaa sua… ynm”

KYLLÄ NOLOTI!

Uimahallissa – Moka #608

Tää tapahtu aika vasta. Mä ja mun kamu oltiin uimassa,ja nakeltiin palloo,sit se lensi sinne miesten pukuhuoneeseen :/,ja mun kamu lähti hakeen sitä palloo,ja sit sieltä tuli joku mies,ja se katto mun kamua sillee vihasena… Ja siihen on syy: mun kaveri oli vahingossa nähny sen kikkelin…MÄ REPS HETI! Nauretaan tälle yhä! :DDDD

päättäjäise.. – Moka #607

mulla oli mun harrastuksen päättäjäiset (en kerro harrastusta) ja sitte mun oli aivan pakko käydä vessassa. yleensä ku meen vessaa nii laitan sen vessan reunuksen päälle wc-paperia. no sitten ku olin tehny tarpeet ym. nii ihmettelin minne se paperi hävis, se oli kai tippunu pönttöö. lähin vessast pois ja menin kavereitte luo. sit ykskak mun kaveri jenna (nimi muutettu) sanoo kovaa äänee ” sini miks sun housust tulee vessapaperii?!!!!!” (nimi muutettu) kaikki, jopa aikuiset rupes nauraa..otin sit iha nolona paperin pois mu housuist..siiin oli jotai 50-60 henkee viel! joka kerta varmistan et ei oo mitää ylimääräst mukana!:Dd

joku ihme naurukohtausXD – Moka #606

tämä tapahtu viikkositten ku olin norjassa semmosessa pienessä mettäkylässä. istuin iha normaalisti sohvalla ja katoin telkkaria mutta telkkari värkkäs nii tätini alko säätää sitä antennii paremmin ja mie huomasin et ikkunasta verho tanko oli lähteny irti toisesta päästä, juuri siittä päästä mistä tätini korjas antennin asentoa sisäl ja saman ikkunan ääressä istui 13-vuotias poika ja 3-vuotias poika ja sit mie huomasin et toisesta päästäki oli lähteny mut tanko oli sidottu keskelt narul mut ei se ollu nii pitävä mut kummiski mie yhtäkkiä aloin nauraa enkä tajunnu et mun pitäis laittee se toinen pääty paikoillen… täti sit vaa sanoo et ”satu (nimi muunnettu) mee laittaa toi toinen pää paikoilleen ennenku tippuu sen 3-vuotiaan päälle, sama se sille isommalle mut pienempi poika oli tärkeempi ettei se pahasti loukkaannu” sit tajusin et miks mä nauran ku ei tollases tilantees pitäs nauraa…
oli sit koko loppu päivän nauramatta ja nolona….

Oksennus ja haju 8( – Moka #605

tämä tapahtui kun olin 12 vuotta vanha. Koulussa oli tarjolla kukkakaalia, ja en voi sietää sitä. Besuni tuli viereeni, ja sanoi ”syö jotain” ja sitten aloin närppimään kukkakaalin palasta. yht´äkkiä oksensin kamuni päälle. Hän kiljui ja itki (besuni 10v oli silloin). Pyysin anteeksi ja lähdin livokkaan. Ei sen jälkeen kukaa oo tullu mun lähelle istumaan mielellään, kun on tarjolla jotain jota en voi sietää >_< :D:D:D:D:D

aurinko piilossa – Moka #604

olin kamuni kanssa uimassa ja siellä oli mun ja mun kamun läski ope. no mä ja mun kamu oltiin ottaas aurinkoo ja sitten se ope tuli mun ja mun kamun auringon eteen ja me pyydettiin sitä siirtyyn. 30 minan päästä aurinko peitty taas ja aloin sitten rageen sille että ”etkö sä läski horo kuullu painu vittuun!”. sitten aukaisen silmäni ja siinä olikin mun ihastus ja se katto mua ku hullua ja sano ”olisin vaan kysyny että lähetkö leffaan mutta ei sit ku et digaa musta meinaan mä kyl digaan susta aikas paljon”. ollaan nykyään ihastukseni kaa yhessä ja nauretaan kuollaksemme asialle.

uimassa – Moka #603

Olin uimassa mun parin kaverin kaa ja sit tietty siel oli mun ihastus ja sen joitain kavereita, sit seistii laiturilla ja katteltii ku ne ui. Sit kaks mun kaverii vaa tuli mun taakse ja avas mun ylä- ja alaosan uikkareista (siis sellaset naru uikkarit) ja huus samalla mun ihastuksen nimee ! Sen jälkee otin pyyheen ja juoksin nii lujaa ku pääsin pukukopeille. sain kuulla aika pitkää kivoja kommentteja mun ihastukselta ja sen kavereilta….

Ilmaveivi! – Moka #601

Olin kavereiden kanssa leirillä ohjaajana. Leirin lopussa olu luonto polku jossa oli kysymyksiä. Kaverini kanssa luimme kysymyksiä. Yksi kysymys oli että kuka jääkiekkoilija on kuuluisa ilmaveivistään? kaverini vastasi tähän Robin<-- siis se laulaja. hetken ihmettilin vastausta ja lopuksi kaverini tuumaa että mä ajattelin robinia kun vastasin!