Arkisto kuukaudelta elokuu 2014

Moka ruokalassa

Oltii syömässä luokan kaa ja syotii siin kamun kaa ihan normaalisti. Mun kamu lähti mua aikasemmi ja lähin sit kiireellä perään ja lähin sit menee ja ku huomasin et kohta tulee söpöjen poikien pöytä nii tietty piti tehä vaikutus xD Sit ku meijän tarjottimil oli semmoset servetit nii tottakai sen servetin piti tippuu sen pöydän etee. No menin ihan punaseks ja en mä nyt lähteny sitä siitä nostaa nii sit ihan paniikis sanoin koval äänel et ”oho” vaikka ei pitäny. Sit ku ne pojat jäi kattoo sitä servettii nii lähin vaa äkkii pois. Kerroin kamulle ja se nauro melkein koko loppupäivän. Nyt välttelen niit poikii xd

Väärä poikaystävä

Olimme poikaystäväni kanssa Suomi Pop -festareilla. Sitten poikaystäväni lähti johonkin ostamaan jotain niin jäin sit varaamaan paikan sille sinne väkijoukon keskelle. Yhtäkkiä siel alko soimaan semmone romanttinen biisi ja en huomannu et siihe vieree tuli joku random mies. No kuiskasin sit sille miehelle et rakastan sua xD ja tottakai luulin et se oli mun poikkis. Sit se mies vaa sano et ”mutta sehän on kiva” ja katoin sit sitä hämmästyneenä ja lähin sit äkkii pois siitä. Kun väkijoukko oli vähän hälvennyt nii näin poikaystäväni. En oo vielkään kertonu sille.

Kirjastossa tapahtu

Tää tapahtu ku olin kamun kaa kirjastossa.

Luettiin demii pöydän ääressä ihan rauhassa nii oli ihan tosi hauska juttu nii ruvettiin siinä räkättää ja ku vietii takas sinne lehtihyllylle (lehtihylly oli yhen kirjahyllyn takana) nii kamu näytti tosi hauskan kuvan ja rupesin nauraa ihan sikana ja yhtäkkiä pierasin nii lujaa et koko kirjasto kaiku xD sit ku kamu meni lehtihyllyn taakse (sen takana on semmonen tietsikka paikka) nii joku papparaine vaa katto mun kamuu sillein toruvasti ja naurettiin vielä enemmän. Sit siellä oli vielä pappi ja me nähtiin ku se vaa nauro siellä ja me sit lähettiin ja kirjastotätiki vaa hymyili meille ja naurahti. Ei menty sit viikkoon kirjastoon. Vielki kamu muistuttaa et ”muistakko sen sun vahingon kirjastossa”

Melkein ilmavaivoja

kerran ku olin koulussa ja tais olla biologian tunti. Istuin kaverin kanssa vierekkäin omilla pulpeteillamme. Oli tylsä tunti ja rupesin nojaamaan siihen pulpettiin sillei et mun käsi oli alla ja pää mun käen päällä,no sitte se tapahtu.. otin keuhkot iha täytee ilmaa ja puhalsin ne kättäni vaste,voitte kuvitella mitä sitte tapahtu…. kuulu hirvee pieru ääni ja koko luokka kahto mua ja repes hillittömään nauruun mukaan luettuna ope, vaikka se ei ollu oikee pieru. No siinä sitte yritin selitellä kaikille että se ei ollu oikee pieru mut vaikeetahan se oli ku kaveri siinä vieressä nauraa ja ite näytät iha tomaatilta:D

Tunnetaanko me jostaki…?

Okei. Tää tapahtu joskus kasin-ysin aikoihin. Oltiin oltu yks perjantai-ilta juomassa kaveriporukan kaa ja olin sitte näköjään iskeny jonkun pojan siellä (ite en muista siitä mitään, mutta mulle kerrottiin). Olin sitte kuulemma ruvennu pussailee tän kyseisen pojan kaa ja olin menny sen luo yöks.

No, aamulla (päivällä oikeestaan) heräsin sitte tän pojan sängystä ja tää poika nukku siin mun vieressä ja jouduin panikkiin, et mitä ****** mä täällä teen ?! (en muistanu eilisestä mitää!) nousin sitte nopeesti ylös ja etin mun vaatteet lattialta (oltiin näköjää edetty sit vähä pidemmälle…). Ja sitte se poika herää ja kysyy, että joko mä lähen ja tuijotin sitä varmaa minuutin siin ja en vastaa mitää, vaa lähen ja oon avaimaisillani ulko-oven eteisessä ja paiskaan sen sit kiinni. Mut sitte huomaan, et olin menny vessaan ja siin pytyllä istu joku paskalla!

Sit nolona meen sieltä ulos ja pyydän anteeks ja tällä kertaa avasin sitte oikeen oven (ku se väli-ovi ja vessan ovi oli ihan saman näköset), mutta sit ku meen ulos, nii mulla ei oo hajuakaan, missä mä oon ja koitan ettii mun kännykkää laukusta, mutta huomaan, ettei se oo siellä! En sitte viittiny mennä takasin sen pojan luo kysymää, että onko se sillä, joten haahuilin siel ulkona niin kaua, kunnes löysin juna-aseman ja lähin sitte kotii. Myöhemmi sain tietää, että se mun känny oli jäänny sen pojan luo, mut onneks se oli mun yhen kaverin tuttu, joten sitä kautta sain sen sit takasi. En oo tavannu tätä poikaa sen jälkee kovin montaa kertaa, mut oli kyllä kiusallista… ;D

Nettideittailua

Innostuin eräänä tylsänä keskiviikkoiltana etsimään seksiseuraa yhdeltä deittisivulta. Löysinkin sivulta erään 43-vuotiaan naisen ilmoituksen. Ilmoitus vaikutti lupaavalta, joten päätin ottaa yhteyttä.

Sainkin häneltä vastauksen sähköpostiini perjantaina. Hän halusi ensin tutustua minuun hieman paremmin, joten viestittelimme ensin muutaman päivän, puhuen ihan niitä näitä. Kun tätä oli jatkunut hetken aikaa, viestit alkoivat muuttumaan entistä eroottisemmiksi ja puhuimme siitä, mitä kaikkea voitaisiin tehdä, jos ja kun sitten tavataan.

Sitten tulikin seuraavan viikon torstai-ilta, jolloin sain häneltä viestin, että tavattaisiinko perjantaina. Minä vastasin, että ”se olisi mukavaa” ja että ”nyt on varmaan sopiva aika kysyä, että saanko nähdä kuvan susta? Minäkin voin sitten lähettää kuvan itsestäni”

Ei mennyt kauaa, kun sain häneltä jälleen vastauksen, tällä kertaa mukana oli kuva. Avasin kuvan, ja V*TTU!…… Siinähän oli äidin nuorin sisko, eli minun oma TÄTINI!

Täytyy myöntää, että hetken aikaa mietin, että mitä tapahtuisi jos kertoisin suoraan, että täällä on sun siskonpoikasi. Mutta päädyinkin tylysti sanomaan, että et oo ihan mun tyyppiäni.

Nykyään minua lähinnä ärsyttää tieto, että aviossa oleva tätini pettää miestään.