« Lähes onnistuneet kuumat kuvat itsestä
Poliisitkin ovat ihmisiä – Katso kuvat! »

-1+1 (+20)
Loading ... Loading ...

Kaikki ei mene aina putkeen, kun on väsynyt

Olin yksi päivä tosi väsynyt, koska en ollut saanut koko yönä unta yhtää. Olin yksikseni matkalla liikuntatunnille. Laahustin käytävällä unisesti katse maassa, kohti pukukoppia. Reväytin pukkarin oven dramaattisesti auki, haukotellen suuntasin suoraan penkeille ja julistin kovaan ääneen että ”perkele ku voi väsyttää näin paljo” ja rupesin kiskomaan housuja jalasta vaihtaakseni ne liikkahousuihin.

Yhtäkkiä ympäriltä rupes kuulumaan naurua ja katsahdin hämmentyneenä housut kintuissa ympärilleni. No tottakai siellä meidän luokan pojat huuteli ”mitä ihmettä” ja nauro niin että meinas lyyhistyä lattialle. Mietin hädissäni miksi ne oli samassa pukkarissa mun kanssa, kiskasin housut ylös ja ryntäsin ulos. Ulkopuolella vilkasin sitten ovea – tietty mä olin onnistunut menemään poikien pukukoppiin, joka oli parin metrin päästä tyttöjen pukkarista.

Kaverini tästä kuultuaan eivät pystyneet lopettamaan nauramista, pojat huomauttelivat koko loppupäivän kaikkea ”kivat alkkarit hei”…. Luonnollisesti kohta koko ylä-aste oli perillä asiasta ja sain kyllä kuulla siitä pitkään. Nolottaa vieläki. :D

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *