« Iso kasa pahoja mokia
Aina ei saa luottaa isoveljeen »

-1+1 (+14)
Loading ... Loading ...

Salzburgissa laskettelulomalla

Olin 2009 silloisen tyttöystäväni kanssa Salzburgissa laskettelulomalla kahden kesken. Eräänä iltana olimme ottamassa kuppia toisen suomalaisen pariskunnan kanssa ja tyttöystävä halusi mennä pitkän ja raskaan laskettelupitoisen päivän jälkeen nukkumaan, johon lupasin, että tulen sitten myöhemmin perässä.

Vähän ennen valomerkkiä lähdin rymistelemään mökkiämme kohti. Ovi oli jätetty lukitsematta, joten ajattelin ettei ylimääräisiä nimenhuutoja tarvita ja kömmin kaikessa hiljaisuudessa viereen nukkumaan. Nukuin sikeästi siihen asti, kunnes heräsin valtavan kokoisen miehen huutoon. Olen itsekin yli 180cm pitkä, mutta kaveri oli ainakin päätä pidempi ja tuplasti leveämpi. Vierellään hänellä oli pelokkaan oloinen nainen pelkässä yöpaidassa. Mies huusi täyttä kurkkua ilmeisesti saksaksi ja minä itse juuri herätettynä, melkoisen kielitaidottomana, pahassa humalassa ja muutenkin pihalla koko tilanteesta olevana en tainnut oikein löytänyt kunnon vastauksia hänelle. Turpaanhan siinä tuli ja lensin komealla kaarella niskaperse-otteella ulos mökistä.

Vaikka olin edelleen hämmentyneenä, niin tajusin sentään katsoa mökin numeron uudelleen ja väärähän se tietenkin oli. Pienessä mökkikylässä oli kymmeniä lähes identtisiä pikkumökkejä ja väsyneenä promillien kera ei näköjään löytänyt sitä oikeaa. Siirryin mökiltä 19 oikealle mökille 18. Oma mökki ei tietenkään ollut auki ja jouduin koputtelemaan päästäkseni sisälle. Housut olivat jääneet edelliseen mökkiin ja niiden taskussa oli tarvittava avain, mutten uskaltanut enää mennä takaisin kyselemään niitä isomman selkäsaunan pelossa. Nenästä suihkusi verta ja jalassa olivat pelkät lyhyet kalsarit.

Oli hieman seliteltävää.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *